Social media - Het e-book voor jouw instagram account.

Koop direct
mockup-ebook-sofo

De voordelen van dit E-Book

Bewustwording

Leer je bewust nadenken over jouw Instagram account en jouw merk.

Inrichten

Leer je hoe je Instagram zo kan inrichten zodat het het beste voor jou werkt!

Content

Welke content je het beste kan posten op welk moment.

Hashtags

Hoe hashtags voor jou kunnen werken en wat je ermee kan.

Merk vergroten

Hoe je jouw merk vorm kan geven op je instagram account.

Apps voor socials

Geef ik je tips & tricks over welke apps ik gebruik voor mijn eigen social media kanalen. 

ingrid-leystra

Over Ingrid

Hi, ik ben Ingrid Leystra, 31 jaar en in januari 2020 gestart met mijn eigen bedrijf SoFo, socials & fotografie. Ik help mijn klanten op het gebied van social media en fotografie en de manier waarop is bij iedere klant weer anders. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker creatief te zijn en een stukje design op me te nemen. Zo is eigenlijk ook dit e-book ontstaan. Mijn passie voor Social media en fotografie gecombineerd met een stukje design en een touch van SoFo. 

"Focus niet teveel op de content, maar op de relaties!"

null null null

Implementeer jouw branding in je socials op effectieve wijze!

mockup-ebook-sofo
€ 19,95
€ 14,95

Social media - Het e-book voor jouw instagram account.

Een e-book waarin Ingrid je meer leert over hoe jij je Instagram account kunt optimaliseren. Je gaat bewust nadenken over het kleurgebruik, wat je doelen zijn op het gebied van social media of je merk, leer je wat en hoe je het beste kan posten voor nog meer engagement met je (potentiële nieuwe) volgers en vertelt ze je welke apps zij gebruikt om het beste uit haar socials te halen.

Na het aanschaffen van het product krijg je een mailtje met daarin een uitnodiging voor de Romedia Academy. Hier kan ten alle tijden op inloggen en jouw aangeschafte downloads / e-books / cursussen / trainingen in beheren. Profiteer direct van de online community met andere gelijkgestemden!