Unlock the Community!

Ga voor goud en haal het maximale uit de Romedia Academy.

Direct aanmelden

Dit krijg je als goldmember!

Online coaching

Maandelijkse 1 op 1 online coaching en Q&A voor zakelijke en persoonlijke groei.

Romedia Academy

Toegang tot alle cursussen, e-books en online trainingen zonder meerprijs.

Creative Community

Toegang tot de complete community om successen te delen, te netwerken en meer!

Exclusieve groepen

Een lidmaatschap koop je naast de informatie, vooral voor de unieke begeleiding via aparte groepen!

Lidmaatschap 

Een vaste prijs zonder addertjes. Wat je nu betaalt zal nooit verhoogt worden, ook niet bij uitbreidingen!

Extra kortingen

Als goldmember profiteer je als eerste van nieuwe evenementen en pak je altijd een extra korting.

Ontwikkelt door en voor beeldmakers

Het goldmembership is ontwikkeld door enthousiaste beeldspecialisten en is bedoeld voor startende / gevorderde makers die meer uit hun camera willen halen. Freelance foto- en videografen die zakelijk willen groeien, simpelweg betere beelden willen schieten of die eindelijk eens winstgevend willen worden.

Robin de Ridder is al jaren bezig met het verzamelen van meningen, informatie en wensen bij de betreffende doelgroep. Het resultaat? Er is behoefte aan meer verbinding binnen een veilige leeromgeving.


Het goldmembership helpt om via een vast bedrag per maand eindeloos te kunnen profiteren van het nieuwste aanbod. Cursussen die normaal gesproken honderden euro's kosten, zijn bij ons te volgen voor nog geen 20 euro per maand. Daarnaast krijg je direct hulp, advies en antwoorden op vragen via de online community.

Onbeperkt..

Als goldmember open je deuren naar meer mogelijkheden. Voor een vast bedrag per maand of jaar kan je onbeperkt profiteren van alles wat Romedia Academy te bieden heeft. Zo hoef je niet meer los voor elke cursus of e-book te betalen, maar heb je eindeloos toegang tot het allernieuwste aanbod.

We delen onze ervaringen, werken vervolgens samen om dat in de praktijk te brengen én steunen elkaar daarbij. Doe je ook mee?

Wil je meerdere E-Books of online cursussen aanschaffen?
Dan kan het al voordeliger zijn om goldmember te worden.

Weer een abonnement?!

Hoeveel abonnementen heb je nou wel niet? Een telefoon, Netflix, de sportschool? Het is logisch dat we massaal aan de abonnementen gaan, want het is in principe voor alle partijen beter. De klant is vaak veel goedkoper uit, hoeft minder in 1x te investeren en de verkoper is zeker van een vaste omzet per maand. Mits de klant niet opzegt. ;)

Maar als de klant opzegt, is het aanbod blijkbaar niet interessant genoeg.
Daarom is de vrijheid om bijvoorbeeld maandelijks op te zeggen enorm prettig.
Zo blijf je zelf 'in control'.

Een investering in jezelf rendeert met name wanneer je jezelf iets aan kunt leren waar je je hele leven profijt van hebt.

Geen zorgen, je zit nergens aan vast.
De abonnementen zijn maandelijks of jaarlijks opzegbaar.

Goldmember FAQ

Wie zijn de instructeurs?

Bij Romedia Academy werken we met experts die werkzaam zijn in hun vakgebied en met veel enthousiasme hun kennis met jou willen delen! Om de kwaliteit hoog te houden hebben wij vooraf met iedere instructeur nauw contact en wordt alles gechecked voordat producten zichtbaar zijn.

Hoe werkt het goldmembership?

Nadat de betaling is afgerond wordt je account direct geüpdate op het platform zodat je er gelijk mee aan de slag kunt gaan. In de leeromgeving kan je de verschillende modules en lessen bekijken of het product direct downloaden. Als goldmember ontgrendel je het complete waardoor er geen extra kosten zijn.

Voor wie is het bedoeld?

Het goldmembership is ontwikkeld voor startende / gevorderde beeldmakers (fotografen, videografen, vloggers, videomarketeers etc) die meer uit hun camera willen halen of zakelijk willen groeien. Voor makers die betere beelden willen schieten of die eindelijk eens winstgevend willen worden.

Waarom is dit uniek in Nederland?

Goede cursussen zijn normaal gesproken erg duur en terecht. Wij bieden kwalitatief goede content met daarbij direct een veilige thuishaven waar je gedragen en gewaardeerd wordt. Een netwerk van mensen die elkaar willen en kunnen helpen om samen verder te groeien. Je staat er dus nooit alleen voor.

Is het alleen maar online?

Nee. We gaan veel verder dan achter een scherm zitten, hoewel dat natuurlijk wel een belangrijke manier van kennisoverdracht is, zeker in coronatijd. De academy organiseert in de toekomst offline trainingen én evenementen waarbij goldmembers op de spreekwoordelijke eerste rang zitten.

Is dit niet enorm fraudegevoelig?

Ja, mogelijk.., maar nee, we gaan ervan uit dat mensen weloverwogen kiezen voor een Goldmembership. Natuurlijk zijn onze producten duurder dan 16,95 euro, -dus je zou ons theoretisch 'uit kunnen kleden'-, maar ik denk dat je veel beter bent dan dat.. Als je écht serieus wil groeien en je ons platform een warm hart toedraagt, zal de gunfactor wederzijds zijn. Ik geloof er heilig in dat als mensen de waarde van ons platform inzien, ze de waarde ook terug zullen geven.
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Tijdelijke lanceerkorting! Start nu!

Jaarlijks

€245,- // € 169,50

Je bespaart 14,5% t.o.v. maandelijks!

 • Onbeperkt cursussen en trainingen volgen
 • Toegang tot de gehele community
 • Altijd de nieuwste content
 • Exclusieve groep voor goldmembers
 • Extra kortingen voor o.a. live events
 • Jaarlijks opzegbaar
 • Maandelijkse online 1 op 1 coaching

Maandelijks

€24,50 // €16,95

korting
 • Onbeperkt cursussen en trainingen volgen
 • Toegang tot de gehele community
 • Altijd de nieuwste content
 • Exclusieve groep voor goldmembers
 • Extra kortingen voor o.a. live events
 • Maandelijks opzegbaar
arrow_drop_up arrow_drop_down