Unlock the Community!

Ga voor goud en haal het maximale uit de Romedia Academy.

Direct aanmelden

Creative Community

Complete toegang tot alle boards, webinars en e-books om successen te delen en je netwerk te boosten!

Online coaching

Op een vast moment maandelijkse  online coaching en Q&A voor zakelijke en persoonlijke groei. 

Extra kortingen

Pak scherpe kortingen op live evenementen en andere producten vanuit de Romedia Academy.

Unlock the community

De Romedia Academy is sinds zijn opening in 2020 een vertrouwde online broedplaats voor veel beeldmakers. Het is een community waar in een veilige omgeving feedback gegeven wordt op elkaars werk en waar een veel amateurs opbloeien tot ware vakmensen. 

Als goldmember open je deuren naar meer mogelijkheden. Voor een vast bedrag per maand of jaar kan je onbeperkt profiteren van alles wat Romedia Academy te bieden heeft. Het allernieuwste aanbod in de vorm van webinars, maandelijkse sparringsessies met gelijkgestemden en live evenementen tegen hoge kortingen.

So, what's new?

Romedia Academy

Creative Community

Je ontgrendeld alle gesloten boards in onze online community. Hier kan je eindeloos sparren met gelijkgestemden, profiteren van exclusieve webinars voor goldmembers en vrijblijvend beroep doen op al onze huidige én nieuwste e-books en producten. 

Open met je account toegang tot een ijzersterk netwerk waar je nooit alleen aan je doelen hoeft te werken, maar dat mag natuurlijk wel. ;)

Profielfoto Robin

Online sparringsessie

Neem elke maand deel aan de online sparringsessie waarbij we gericht gaan kijken naar jouw ontwikkeling als beeldmaker om je zowel persoonlijk als zakelijk te laten groeien. Dit doen we door het stellen van de juiste vragen en het aanbieden van concrete doelen.

Als het weer kan: Live meetings waarbij we echt contact hebben. Naast het delen van waardevolle informatie, delen we ook de borrelplank inhoud!

Extra voordelen

Je profiteert als eerste van hoge kortingen op onze eigen georganiseerde events. Zo ga je gratis naar bijvoorbeeld de Content Creators Nieuwjaarsborrel in januari en betaal je minder voor live workshops en excursies waarbij we gezamenlijk op pad gaan met de camera's.

Je leert en ontwikkelt jezelf pas echt als je jezelf omringt met net zulke gedreven mensen als jijzelf. Ontmoet mensen die dezelfde passie delen!

Ontwikkeld door en voor beeldmakers

Het goldmembership is ontwikkeld door enthousiaste beeldspecialisten en is bedoeld voor startende / gevorderde makers die meer uit hun camera willen halen. Freelance foto- en videografen die zakelijk willen groeien, simpelweg betere beelden willen schieten of die eindelijk eens winstgevend willen worden.

Robin de Ridder is al jaren bezig met het verzamelen van meningen, informatie en wensen bij de betreffende doelgroep. Zijn belangrijkste conclusie: Er is behoefte aan meer verbinding binnen een veilige leeromgeving.

Echt groeien lukt alleen als je buiten je comfort zone treedt en je jezelf omringt met andere gelijkgestemden die jouw passie voor beeld maken echt begrijpen. We delen onze ervaringen, werken vervolgens samen om dat in de praktijk te brengen én steunen elkaar daarbij. Doe je ook mee?

Samen op een veilige manier naar meer samenwerkingen, contacten en niet onbelangrijk: meer winst 😄

Goldmember

Waarom zou je upgraden?

Goldmember

 • Open online community
 • Gratis: E-Books en Presets t.w.v. €55,-
 • Gratis: Content Creators Nieuwjaarsborrel
             t.w.v. €15,-
 • Maandelijkse online sparringsessie (60 min)             t.w.v. €39,-
 • Extra kortingen live events en webinars
 • Keuze uit maand- of jaarabonnement

Free member

 1. Toegang vergrendeld naar sommige boards
 2. Enkel toegang tot de algemene groepen
 3. Geen kortingen of gratis producten
 4. Geen sparringsessies

Veel mensen hechten waarde aan de vrijheid om bijvoorbeeld maandelijks of jaarlijks op te zeggen. De keuze is aan jou, zo blijf je zelf 'in control'.

Is het ook iets voor mij?

Het goldmembership is ontwikkeld voor startende / gevorderde beeldmakers (fotografen, videografen, vloggers, videomarketeers e.d.) die meer uit hun camera willen halen en zakelijk willen groeien. Voor makers die betere beelden willen schieten of die ook winstgevend willen worden.

Is het alleen maar online?

Nee. We gaan veel verder dan achter een scherm zitten, hoewel dat natuurlijk wel een belangrijke manier van kennisoverdracht is, zeker in coronatijd. De academy organiseert in de toekomst offline trainingen én evenementen waarbij goldmembers op de spreekwoordelijke eerste rang zitten.

Tijdelijke lanceerkorting! Start nu!

Maandelijks

€9,-

De prijs is exclusief BTW
 • Toegang tot de gehele community
 • Altijd de nieuwste content
 • Exclusieve groep voor goldmembers
 • Extra kortingen voor o.a. live events
 • Maandelijkse online sparringsessie 
 • Maandelijks opzegbaar

Jaarlijks

€108,- // €90,-

De prijs is exclusief BTW

 • Toegang tot de gehele community
 • Altijd de nieuwste content
 • Exclusieve groep voor goldmembers
 • Extra kortingen voor o.a. live events
 • Maandelijkse online sparringsessie 
 • Jaarlijks opzegbaar

 • 2 maanden korting t.o.v. maandabonnement