Romedia Academy

Romedia Academy

3000+

Communityberichten ✍🏼

200.000+
Views 🏆
300+
Leden 💛

Heb jij een camera of een enorme passie voor mooi beeld

en zou je graag zakelijk willen groeien?

Profielfoto Robin

Online Community

Ontmoet gelijkgestemden waarmee je in een gloednieuwe community eerlijke feedback kan vragen op je werk, concrete antwoorden krijgt op je vragen en zonder negativiteit inspiratie kunt opdoen.

E-Learning & E-Books

Download onze (gratis) E-Books of volg in onze online leeromgeving trainingen, waar je in een veilige sfeer je kennis en vaardigheden kunt verbeteren. Bespreek je bevindingen direct met de rest.

On- & Offline Netwerken

Profiteer als eerste van onze nieuwe online en offline evenementen. Denk aan digitale challenges, een besloten online mastermind of een groot live netwerkevenement op locatie!

Ben jij een aanwinst voor onze snelgroeiende community?

E-Learning

Volg online cursussen, download E-Books en schaf trainingen aan.

Community forum

Filter supersnel in je tijdlijn via onze boards in een modern jasje.

Social media functies

Liken, taggen, notificaties, PB's en meer. Vertrouwd en toegankelijk.

Gamification

Verdien 'videostrips' en 'trophy's' als actief lid en klim op 't leaderboard.

We groeien hard!

We breiden elke maand verder uit met nieuwe downloads en tools.

Brengen of Halen?

Kom je alleen maar kijken of herrie schoppen? Blijf dan liever weg! :)

Gelijkgestemden

Vind antwoorden op jouw vragen bij andere gelijkgestemden.

Gratis app

Download de app en volg via je telefoon gesprekken en trainingen.

Webinars

We geven om de 2/3 weken een gratis webinar over toffe topics.

Vind gelijkgestemde beeldmakers

Fotografen & Videografen 

Dit zijn beeldmakers in meest letterlijke vorm. Hebben een enorme liefde voor licht en zijn te herkennen aan hun enorme verslaving voor apparatuur. Willen altijd de nieuwste gear om het maximale uit hun beroep te halen en voeren eindeloze discussies over welke merken nou eigenlijk het beste zijn.

Youtubers & Vloggers

"Welkom bij een nieuwe.." Ze lijken enkel met zichzelf bezig te zijn, maar niets is minder waar. Alles wat zij maken gaat om de doelgroep, de volgers en de 'fans'. Ze schamen zich heel soms nog een klein beetje voor publiekelijke vlogsessies, maar zijn ijzersterk in het vertellen van een verhaal.

Freelancers & Ondernemers

Eigen baas. Eigen ideeën. Een leven vol vrijheid, of een leven waarin enkel hard gewerkt wordt. Freelancers doen welliswaar alleen maar de dingen die ze écht leuk vinden, daarom hebben ze allemaal een eigen boekhouder. ZZP'ers zijn grootdenkers vol discipline en willen altijd zakelijk blijven groeien. 

Animatoren 2D & 3D

Animatoren zijn über-geduldig en hebben vaak te veel creatieve ideeën om daadwerkelijk werk van te maken. Animatie heeft namelijk geen limiet. De gemiddelde animator is te herkennen aan zijn/haar boggelruggetje dankzij de lange computeruren, maar als je ziet wat deze helden tot leven kunnen wekken.. wow! 

Onze community helpt

In onze community met gelijkgestemde beeldmakers kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van ons team en andere leden die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent. 

Daarnaast leent onze community zich ook perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden. Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en zelfs eigen groepen starten voor specifieke onderwerpen of voor leden binnen bepaalde regio's. Het ideale warme bad voor beeldmakers!

Kennis delen

Leer van andere beeldmakers wat voor hen het beste werkt!

Feedback vragen

Stel je vragen en krijg feedback op je website / plannen.

Problemen oplossen

Loop je ergens op vast of heb je hulp nodig? De community helpt!

Netwerken

Breid je netwerk uit met inspirerende ondernemers!

Samenwerkingen

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart.

Meet-ups

Ontmoet gelijkgestemde ondernemers in jouw regio.
"Romedia Academy voelt als een community waar je gemotiveerd wordt om meer te leren en te ontdekken. Het is een plek voor alle soorten beeldmakers. Er is veel aandacht voor ieders ontwikkeling en dat waardeer ik ontzettend!"
Amanda
Amanda (Animator)

"De Acadamy is een platform waarop ik ongegeneerd om tips kan vragen en inspiratie op kan doen. Het is tof om je te bevinden tussen beginnende makers en professionele ondernemers. Het werkt veel beter dan een Facebookgroep, omdat hier veel minder afleiding is. De perfecte plek om creatief te netwerken! Zó leuk!"

Denise - (Videograaf)
"Het is in mijn ogen echt dé plek voor online content creators. Ik ben zelf fotograaf, maar door deze academy ben ik geïnspireerd meer met video te doen. Het is super fijn dat ik hier met al mijn vragen en uitdagingen terecht kan waar ik vervolgens heel snel feedback op krijg. Ik ervaar het als enorm prettig en inspirerend om met zo veel mensen die dezelfde passie delen in één community te zitten. Echt een aanrader!"
Martina - (Fotograaf)

Kom jij ook kennismaken, netwerken en leren?

Krijg nu gratis toegang tot de
Romedia Academy!

Is de Romedia Academy vergelijkbaar met diverse Facebookgroepen? Ja en nee. Wij gaan met onze E-Learning net een stapje verder dan de gebruikelijke community's. Goede kennisoverdracht begint met passie en dat resulteert zich in een organische manier van netwerken,  educatieve gesprekken en vooral veel gezelligheid.

Kies je voor persoonlijke of zakelijke groei? Of allebei?
Het lijkt me leuk om kennis te maken. Ik zie je binnen!

#romediaacademy