Shotlist Bruiloft Poses

SHOTLIST BRUILOFT POSES

voor trouwfoto- en videografen

Koop nu!

Wat is het Shotlist Bruiloft Poses E-Book?

De afgelopen 5 jaar heb ik honderden pose-variaties gebruikt in mijn trouwfilms. Het ene koppel is de andere niet en dat maakt het soms enorm lastig om het bruidspaar op de juiste manier aan te sturen.

Deze downloadbare .PDF is speciaal voor trouwvideo- en fotografen ontwikkelt en beschikt over mijn top 40 meest galante, inspirerende en essentiële poses die ik zelf tot de dag van vandaag nog steeds toe pas.

Door het gebruik van deze type poses door jouw werk heen zorgt ervoor dat je content meer opvalt en daardoor hoger betaalde bruidsparen aantrekt.


Shotlist Bruiloft poses

sneak-peak Shotlist bruiloft poses

"Dit gaan mensen heel fijn vinden om te hebben"

10 poses (Bruid)

In principe kan iedereen een foto maken of een video schieten. Maar niet iedereen lukt het om de bruid te portretteren op een elegante en veilige manier, waar ze comfortabel mee is. Om je werk echt op te laten vallen, dien je de beelden te schieten die verder gaan dan 'basic'. De bruidsposes die in dit E-Book staan, zien er natuurlijk uit en volledig tijdloos.

10 poses (Bruidegom)

Beweging is wat een moment natuurlijk maakt, voor zowel foto- als videografie. Wanneer je begrijpt dat wij als makers echt een stem hebben in de locatieskeuze, kan je veel gerichter sturen. Niet alleen de pose, maar ook de lichtinval en jouw positie met de camera bepalen of een shot basic aanvoelt of high-end is. Dit E-Book geeft je al deze handvaten.

20 poses als koppel

Routine kan een gevaar zijn. Wat veel foto- en videografen niet altijd realiseren, is dat je van 1 pose wel 5 verschillende shots kunt maken, zónder dat je hen hoeft te verplaatsen. Je hoeft ze enkel een kleine subtiele regie-aanwijzing te geven. Dit E-Book geeft je bij elke pose een voorstel over wat je kan zeggen om het maximale uit het moment te halen.

Bruiloft Videografie poses

Neem de controle

Hoe vaak gebeurt het wel niet dat je tijdens een bruiloft een totale black-out hebt. Je hebt weinig tijd, de locaties zijn 'mwah' en je hebt eigenlijk een inspiratie-injectie nodig om de situatie zo efficiënt mogelijk te kunnen afronden mét beelden van het bruidspaar waar je achteraf alsnog blij mee bent.


Dit is de ideale gids om mee te nemen op je mobiel, uit je hoofd te leren als je niet op je mobiel wil kijken of om erbij te kunnen pakken als de ideeën op zijn.

Elke pose heeft een shot-omschrijvingregie-instructie over wat je tegen het bruidspaar moet zeggen voor het beste resultaat en visuele voorbeelden ter verduidelijking. Perfect om op je telefoon als 'spiek-PDF' te gebruiken.. ;)

Over de maker

Mijn naam is Robin de Ridder. Sinds 2016 film ik bruiloften vanuit mijn eigen video- productiebedrijf Romedia Films en maak ik diverse achter de schermen en tipvideo's via het gelijknamige YouTubekanaal. Omdat ik al ruim 10 jaar als filmmaker aan de slag ben heb ik een hoop ervaring op het gebied van camerawerk, editing, regie en productie. Hier deel ik een hoop van op mijn YouTubekanaal, maar ook exclusief in mijn beeldmakers community: Romedia Academy.
Uiteindelijk zullen de klanten die meer willen betalen voor jouw service ook echt aangetrokken worden door werk dat er echt uit springt t.o.v. de markt. Daar hoop ik je mee te kunnen helpen!

40 wedding poses in de palm van je hand!

https://romediaacademy.nl/startgids-shotlist-bruiloft-poses/

De pose-meter
"Ik ben echt onder de indruk van de ‘pose-meter’. Hierdoor geef je niet alleen voor het bruidspaar weer wat de moeilijkheidsgraad is, maar ook voor een foto- of videograaf die zich misschien (nog) niet helemaal vertrouwd voelt als coach van het paar. Echt een super aanvulling!"
Chris (Brobuust)
Life safer
"Wat een goed concept! Dit is echt een life-saver wanneer je nog een beginner bent, maar ook zeker leuke inspiratie voor als je al wat langer bezig bent! Veel goede en zeer complete informatie. Ik denk echt dat heel veel mensen hier wat aan kunnen hebben!"
Jacolien (Recollect)
Goed voorbereid
‘Ik vond het E-Book geschreven door Robin erg compleet, duidelijk, maar ook spontaan en losjes. Aan alles is gedacht om de foto/videograaf goed voorbereid aan de slag te laten gaan met de bruiloftsshoot.”
Olivier (Hexashots)
Shotlist Bruiloft poses
€ 34,-

Shotlist Bruiloft Poses (E-Book)

In dit E-Book draait het allemaal om de poses van het bruidspaar. Elke pose heeft een shot-omschrijving, regie-instructie met wat je tegen het bruidspaar zou kunnen zeggen voor het beste resultaat én visuele voorbeelden ter verduidelijking.