Welke CAMERA moet ik kopen?

HET E-BOOK OVER DE MEEST GESTELDE

VRAAG IN DE WERELD VAN FOTO- EN VIDEOGRAFIE.

Na het lezen van dit E-Book heb je meer inzichten in..

Toepassingen

..waar je je camera voor wilt gaan inzetten.

Soorten

..welke type camera's er allemaal zijn om uit te kiezen.

Sensor

..of MegaPixels belangrijk is voor jouw situatie of de sensor.

Merken

..of een cameramerk wel of niet belangrijk is bij aanschaf.

Budget

..waar je op moet letten bij het bepalen van je budget.

Eigenschappen

..welke eigenschappen camera's allemaal kunnen hebben.

Vele filmmakers zullen het herkennen, die eeuwige vraag die ze krijgen van mensen: "Welke camera moet ik kopen?" Natuurlijk helemaal geen gekke vraag, maar dit is zó persoonlijk, dat een goed antwoord geven altijd lastig is.

Met dit nieuwe E-Book hoop ik mensen te kunnen bereiken die door de bomen het bos niet meer zien. Voor zo'n beetje elke cameraleek heb ik uitgeschreven op welke punten je moet letten bij de aanschaf van een nieuwe camera. Dit is dus niet iets voor gevorderde makers die bijvoorbeeld van merk willen overstappen. Voor een paar euro krijg je nieuwe inzichten met hopelijk een beter beeld over welke camera relevant is voor jouw situatie.

Ongeacht hoeveel fouten je ook maakt of hoe langzaam je progressie is,
als je iets doet ben je altijd een stap voor op de mensen die niks proberen..

“Ik vond het fijn om iets meer kennis te krijgen over waar je allemaal uit kunt kiezen en waar je dan op moet letten. Vooral als je net zoals ik hier helemáál geen verstand van hebt. Het is overall een fijn geschreven e-book. Het is geschreven alsof Robin echt tegen je praat en dat vind ik zelf heel chill om te lezen. De vormgeving is trouwens ook super tof!”
Roos van den Broek
“Ik ben een stuk wijzer geworden over alle termen en zo. Het is geen e-book dat echt een concreet antwoord geeft, maar dat kan ook bijna niet, gezien het voor iedereen persoonlijk is. Ik denk dat het voor gevorderde makers te basic is maar voor een "leek" als ik biedt het enorm fijne handvaten om mee aan de slag te kunnen. Voor die paar euro is het heel waardevol!"
Anne Blaauw
€ 7,50
€ 5,-

Welke camera moet ik kopen?

Je staat op het punt om een nieuwe camera te kopen, maar welke is nou de juiste keuze? Waar moet je op letten? Is er een perfect merk? In dit bijna 20-pagina tellende E-Book vertel ik je al mijn tips en adviezen voor de aanschaf van de perfecte camera voor jouw situatie.
Na het aanschaffen van het E-Book krijg je een mailtje met daarin een uitnodiging voor de Romedia Academy. Hier kan ten alle tijden op inloggen en jouw aangeschafte downloads / e-books / cursussen / trainingen in beheren. Profiteer direct van de online community met andere gelijkgestemden!